aloha as in hey

Potatisgratäng och kött stod på bordet. Mumsigt. Sitter här i långkalsonger och dricker fanta exotic. Ska göra mig i ordning om sisådär någon minut och bege mig bort till Filip. Det är filmmys och godis som gäller ikväll. Har varit osäkert om vi skulle åka till alperna eller inte, men nu under middagen så bestämde vi oss, vi drar. Nu i helgen eller något sånt där. Jag är så glad, så glad. För att åka skidor i alperna är något av det bästa som finns!

Ha en grym kväll hörrni!


ischgl förra året med ninaa :)

yes ++

Uppkommen från min goa säng för en stund sedan. Kollar igenom dom cirka 400 bilderna som togs igår plus ett antal filmer. Middagen hos alinne var kanoners! Alltid lika roligt att träffa alla som hängt med från att man var typ sju år. Maten var god som vanligt, vi hade skitkul och partydressarna var på.

Igår var det fredag. Barrys cheescake på engelskan, ett finskt utbrott på geografin och matte med martin. Tog sällskap med nina in till stan och mötte där filip. Det blev två inköp på topman/topshop för vår del som senare åkte på runt sju när det var dags att gå till alinne. Ännu en tripp till frissören hann vi med också.

Idag ska jag välja färg till mitt rum. Det ska målas om. Jag vill hitta en hylla också, kanske vi drar förbi ikea. Tjörn blir en annan helg. På kvällen ska jag träffa en janni. Voila. Nu ska jag hämta min bror.

Här har ni några bilder, i just löv them, för det var grymmes!







hej josefine min chokladbit

Jag lämnade huset för tolv timmar sedan och nu sitter jag här, hemkommen för kanske en halvtimma sedan. Mina byxor som innan var svarta är nu vita eftersom jag tappade locket på semlan så att florsockret flög runt och landade över hela mig.

Klädsim på valhalla var första stoppet idag. Basta i en evighet. Åkte in till stan där jag träffade Filip. Vi skulle klippa oss, gick runt och letade efter någon frissör vi tycket såg ut att klippa bra. Tillslut hamnade vi på någon Louise rekommenderade där frissören fick sju års olycka och madonna strömmade ur högtalarna. Kunde inte komma på om jag tycker att hon är bra eller inte.. Ska nog lyssna igenom några låtar igen..

Svängde sedan nyklippt in på vanilj med Louise och Kajsa. En kladdkaka, en kärleksmums, en chokladboll och ett geografiarbete blev sällskapet.
Filip kom tillbaka till stan och vi hoppade på bussen för en tripp ut till Partille. Jag gjorde så att bussen luktade thaimat.

Imorrn spenderas kvällen hos alinne med massa goingar, kanoners!

Nu är jag trött, duntäcket väntar. Godnatt.



bara en liten liten stund till

Innan jag sätter mig med alla dessa glosor så ska jag bara göra några saker till...För åh vad jag verkligen inte vill sätta mig och lära in alla, ändå helt i onödan. Men så är det när man har söta Britta i engelska som har noll fantasi.

Sovmorgon tre dagar i rad gillar vi. Tror jag ska köra som katti och ha två duntäcken inatt och ligga och dra mig i värmen till nio. Fast tusan, då missar man det roliga på the voice..Aja. Det blir i alla fall klädsim på valhalla imorrn. Nästa vecka är det skridskor som gäller. Jag vet några som kommer proppa väskan full med varm choklad och kattis bakade bullar.

Allt för att ha en ursäkt till att inte behöva plugga glosor hoppade (snubblade) jag, kajsa, johanna på bussen hem till kattis. Vi bakade negerbollar, klämde fåglar i dörren, kollade på riktigt på seriöst om och om igen, snackade med lilla herr engelin eftersom johanna och kattis ville bli syskon och hittade kattis matgömma.

Jahopp. nu finns det väl inga undanflykter längre...jäkla glosor



property university of pink

Som att vakna ur en dröm och veta att nu är det över. Det är lycka.  

Blir middag som jag och Filip äter alldeles för mycket på sommaren. Pastasallad ute på ballkongen. Fast nu inne då. Vill ha sommar nu med en gång.. Fast först vill jag ha helg. Middag hos Alinne och hälsa på Victor på Tjörn.
Ringde och skulle boka tid för att klippa mig idag. Men då var det tydligen stängt från och med idag för ägarbyte eller något sånt. Tusans, jag som verkligen ville klippa mig där.
Mamma kommer hem om sisådär några minuter med sex stycken biljetter. Coldplay 22 augusti och fasiken vad jag längtar!
Nu ska jag måla naglarna rosa.

   Viva La Vida


hey dude, where's my nail polish

Lyssnar på disney låtar och a-teens på youtube. Fråga mig inte. Skrivit klart nio frågor om ledarskapet har jag också. Tycker jag är värd en bit nougat. Fast om jag kanske ska köpa godis ikväll är det ju onödigt att ta upp den biten av magen nu. Badat har jag också gjort, bland massvis med skum som vällde över kanten och med musik i öronen. Försökte läsa också men eftersom boken var så tung och eftersom den tillhörde mrs engelin så var jag rädd för att tappa den bland skummet och vattnet. Tror inte jag hade varit så poppis då. Så jag får väl läsa den någon annan gång.


 Här har vi dom ju, a-teens i egen hög person. Snygga kläder och tuffa spikes, yeäh.

TGIFriday

Precis tänt brasan och sitter här och äter mjölk, hallonsylt och cornflakes. Sommarminnen! Har laddat batteriet från kameran så nu tjejer ligger bilderna från gårdagen inne på datorn. Tittar på dom om och om igen, skrattar lika mycket varje gång. Bilderna från kvällen som blev något av det bästa. Kvällen spenderades hos Love och i sällskap med mina favoriter. Skrattade om och om igen hela kvällen och dansade till sandras musik så jag blev helt slut. Vi testade också hur många tjejer som får plats på en och samma toalett och hur fort vi tröttnade på att prata i mun på varandra. Men naj, vi tröttnade aldrig. Kajsa var kvällens höjdpunkt. Hemresan var den roligaste jag varit med om. Kunde inte sluta skratta. Åkte runt och jag vet inte vad vi gjorde. Somnade sedan gott i Kajsas goa säng med en kattis bredivd. Går inte att beskriva kvällen, den måste upplevas. Bilderna får förklara resten. Finns massor, men här har ni några. Och kattis, det-är-dig-jag-vill-ha-posen, finns på en bild för mycket!! Haha! Tusan, vi lovade ju!

Nu ska jag bada!


















toorsdaag

Har varit och badat med klassen på vallhalla idag. Livräddning och lite sånt där. Måste ju säga att jag och kattis hade bäst team work. Bastu blev det också och utskällning från nakna tanter om att inte vi fick plats i deras bassäng. Inga be my guest här inte. Vrålhungriga som vi var efteråt hoppade jag, kajsa och kattis in och äter hamburgare på vägen hem. Mm så stört gott. Stjärna i kanten till mig också som vände plånboken upp och ner så att alla kvitton flög ut. Men inte kom det någon snygging och hjälpte plockade upp dom åt mig. Istället stod fjortistjejerna och skrattade åt mig. Great.

Alinne fyllde ju 18 år igår så där tillbringade jag min kväll och åt tårta. Tyvärr missade jag kvällens höjdpunkt när korken från champagnen sköts på mys läpp. Annars var det suuper! Och alinne även fast den köpta tårtan var högre så var ju din goast, helt klart. Man fick ju trots allt äta gelehallonen också, haha!

Nu ska jag läsa vecko revyn som mamma kom hem med igår och prata i telefon innan jag ska plugga lite ekonomi. Någon som vet om det är något bra på tv ikväll? Annars kan ni ju alltid lyssna på Top of The World - PCD. Den har spelats sisådär femtio gånger för mycket idag på min ipod.


tisdag

Medan Barack Obama förebereder sig för att svära eden sitter jag här i bara thights och bh och äter nougat. Ska sätta på mig min spongebob tröja och plugga ekonomi snart. Pratade precis i telefon och kollade in hey baberiba på youtube. Om någon timma kommer mamma hem med världens godaste köttbullar och mos, köpt från Skafferiet. Lova mig att ni går och äter där någon gång för det är banne mig något av det godaste. Ligger vid Avalon ungefär, vid kungsportsplatsen.
Oj nu vibrerade mobilen, det var Nina.
Imorgon ska vi fira en 18-åring. It's gonna be a good Wednesday, I can tell.

 

we get more bounce in california

Sitter här och fryser. Kom precis innanför dörren efter att ha gått en prommis med Carro. Gick runt i påvelund och ner mot långedrag och pratade om allt möjligt, skrattade så jag fick ont i magen och frös om rumpan. Innan det invigdes pizzerian i kungssten med Filip, så gott var det och mysig fransk musik satte dom på åt oss också. Det är sånna dagar jag gillar allra mest, när jag får umgås med mina bästa vänner.
Imorgon har jag sovmorgon och jag har planerat att äta frukost i en evighet och börja läsa män som hatar kvinnor som jag har lånat av kattis.  
Nu ska jag duscha.


   Californien

look at the stars, look how they shine for you

Det snöar, det snöar! Hoppas det lägger sig så vintern kan få dela med sig lite av sina mästerverk. Övningskörde hem efter att ha hälsat på morfar när det började snöa som värst. Kändes som att åka igenom den skärmsläckaren på datorn ni vet, där man åker genom rymden så forsar massa vita stjärnor förbi.

Pratar med Filip i telefon som spelar backpacker och har precis ätit toast som min kära pappa gjorde till mig. Kom att tänka på alla torsdagar i åttan då jag trallade hem till jossan innan konfirmationen. Då vi åt toast och tog mängder med bilder och spelade in filmer i webcamen innan vi runt fem gick upp till psalmerna, pernilla och konfirmationsgänget. Saknar det!

Känner att jag har gjort allt annat än att plugga idag, men finns ju så mycket annat roligt att göra. Så jag röstade och plugget, du förlorade. Too bad.

Senare ska jag plugga in några engelskaglosor, om plugget vinner dvs., spela tv-spel med min bror och kolla någon film Laxen rekommenderade, som tydligen var för sorglig enligt hans pappa.
Pussen

En av tusen posebilder från konfirmationen, jovars vi låter väl bilden tala för sig själv. haha.

ett duntäcke och en kakelugn

För det är söndag idag. har tänkt mig att göra de söndagar är till för, gå runt i ninas sköna mjukisbyxor utan smink, plugga lite, kolla film och äta någon ruta av marabou nougat.
Bio med Filip var det igår, Bröllopsduellen. Bra och rolig även fast jag somnade till lite på slutet. Tror inte jag kan se en film på kvällen och sitta sådär riktigt skönt i fåtöljen/soffan utan att somna. Illa är det, haha. Roligast var nog ändå bussresan dit, skrattade så jag grät, men det var ju i och för sig ingen nyhet.
Imorgon är det måndag och skolvecka. Har tänkt klippa mig i veckan och på onsdag fyller en av mina absoluta favoriter 18 och oj vad hon ska firas. Sen är det bara två dagar till helg.


                                                                                                 18 på onsdag!

hejhejhej

precis ätit tacos och bokat bio. ska åka hem till filip nu innan hade vi tänkt oss. annars får vi frysa innan i stan.

igår blev det fika på espresso house efter skolan med louise och daniel som båda skulle iväg med tåget senare. efter det var det sightseeing i göteborg med kära engelin som gällde och spontant var ordet för dagen. virrade runt i stan ett tag innan vi fick för oss att hoppa på ettan för att överraska matilda som klämde sin hand tjock i en bildörr under lunchen. gick in på hemköp innan och köpte massa gott till henne som plåster på såren. så där satt vi tre i matildas goa soffa och pratade om allt och inget innan vi gick och åt pizza. hannes och johan var näst på tur att bli våldgästade, var för övrigt stört långt dit. smidig som jag är ramlade jag och flashade rumpan när jag skulle kolla igenom fönstret om någon var hemma - som tur var bara för kattis. efter det åkte vi hem till kattis och gottade ner oss till världens bästa serie.

idag har jag varit borta vid redbergsplatsen hos adriano och ätit äcklig polly, kollat på något program om siamesiska tvillingar, pratat med fransmän och snackat massa roligt.


just nu vill jag  vara på cypern och åka in till ayia napa och träffa stockholmarna på black hawk eller grabbarna grus. för då var dagarna som allra roligast

godkväll

vaknade ur en dröm imorse och hade ingen aning om vad jag var eller vilken dag det var. gick upp och kom på att det var torsdag. åkte till skolan för två lektioner, svenska där det blev film á la romeo och julia och idrott. åkte sedan och tränade med kattis. haha och som lovat kattis: vi tränade som riktiga män.
har nu duschat och sånt där och ska snart åka in med min bror för att möta upp mamma i stan. vi ska hälsa på kära morfar. ikväll ska jag kolla någon film på fyran efter att jag har gjort klart engelskan. imorrn slutar jag ett, då vill jag åka in till stan. någon som vill följa med? imorrn är det fredag, vilket betyder helg och som också betyder tacos buffé på sibylla, får se om vi lyckas åka dit utan att kattis ramlar ur bilen.
på kvällen ska jag sedan träffa en riktig man.
nu måste jag springa till bussen, jag har en dåliga vana att missa dom, hehe.
puusss

090114

kollar top model. det är ju makeover idag, brukar vara det roligaste men dom gjorde det värsta kort den här  gången och de var inte lika roligt, var ju ingen som fick panik eller nåt över sitt nya hår, tråkigt. under tiden äter jag tacos, gjord av mig - stolt.tjej.com. tyvärr upptäckte jag när jag skulle hälla i sån där tacokrydda att vi inte hade någon så det fick bli tacos utan huvudingrediensen. men vad gör de, lika gott ändå!
idag har någon åkt balder, jag har luktat vitlök, filip och jag har åkt spårvagn och fått en ny liten kompis på köpet, jag har haft franska, vi åt på paprika, jag har tränat bodycombat med min favorit och min bror har spelat trummor 
jag är sugen på att gå på bio.
imorrn slutar jag tidigt, det gillar vi. om jag får bestämma åker vi och äter thai och pannkakor.
jag har precis installerat spotify, mamma fick någon gratis inbjudan genom jobbet. om vi gillar det!
pusss


jag vill ha sommar, nu med basta

tjofräs

börjar klockan tolv idag, det gillar vi. sovit länge och åt sedan frukost i en evighet. sitter och funderar vad jag ska ha på mig, alltid det som tar längst tid på morgonen.

efter skolan igår mötte jag upp filip på järntorget. vi gick och änmälde oss på körskolan där filip inte kom ihåg sin adress, receptionisten hade mjäll och där vi störde alla som satt och pluggade teori. vi tog sedan vagnen in till stan och hamnade bakom ett par som mer eller mindre åt upp varandra, men jovars det var mysigt. gick runt ett tag, köpte några saker vi behövde. köpte en plattång, bara sådär, tänkte att när jag väl är i stan (tyst nu vänner haha). sprang sedan till bussen, i och för sig helt i onödan eftersom vi fick vänta en evighet. väl hemma slängde jag ihop träningskläderna och drog till sportlife, fick utskällning av busschauffören för att jag sprang till bussen? ehm jaojao, folk kan visst ha surdagar närsomhelst. aja, körde box med jossan, grymt kul. och älskar träningsvärken man vaknar upp med när man inte tränat på ett tag.

nu ska jag göra i ordning mig och lite sånt där. vi ses i skolan ♥


14.39

här sitter jag i mitt älskade linne från thailand och lyssnar på min nya favoritlåt - holding me, kissing me - colours. jag är en sån där som lyssnar på en låt om och om igen tills den blir sönderspelad. fast det är skillnad på när en låt blir sönderspelad på radion, då är blir dålig, och när jag sönderspelar en låt, då blir den aldrig dålig. det är väl knep det där?

var först och hälsade på min älskade morfar som brutit lårbenshalsen, tycker han ska komma hem nu! övningskörde sedan till filmtajm där jag träffade janni och filip. hyrde någon film med touch av ryska i, brukar bli så när filip är med, och tjockade upp oss med massa godis. efter att jag blev utskälld av någon sur gubbe efter att ha råkat tapat godisskeden på golvet så gick vi bort mot bergkristallsgatan, om den nu hette så och tog bussen hem till filip.
idag träffade jag nina på förmiddagen, senare blir det bio, changeling med angelina jolie, verkar skitbra tycker jag. köpte den i thailand men var väl inspelad på biograf eller nåt så gick inte att se!


Some other folks might

Be a little bit smarter than I am

Bigger and stronger too. Maybe

But none of them will ever love you

The way I do

it's me and you

And as the years go by

Our friendship will never die

You're gonna see, it's our destiny

You've got a friend in me


 


hejsan

sitter och lyssnar på massa gamla klipp från nrj in the morning, micke alex och positiva fredrik ni vet? kom ihåg att jag lyssnade på dem varenda morgon, att sätta på radion var det första jag gjorde. älskade positiva fredriks fredagslista, duellen och allt sånt där! sen kom the voice och nrj in the morning försvann helt plötsligt utan förvarning, fasiken vad arg jag var, tyckte inte alls om the voice i början. nu är det dem jag lyssnar på varje morgon.
ska nog bege mig till stan idag med janni och filip var längesen jag shoppade om man inte räknar med thailand då. känner att det är dags att fylla på garderoben med massa nytt, massa färg vill jag ha nu.
det pratades om en resa till barcelona/paris/london/berlin (vi kan inte bestämma oss) på geografilektionen igår, och oj vad jag är pepp! någon långhelg i maj hade vi tänkt oss i så fall. vill åka överallt just nu, resa massa! men sen har jag ju inga pengar heller för jag har inget jobb. jossan och jag funderade på att söka jobb på hemköp eller nåt sånt där, får nog ta tag i det där så jag kan ha råd att göra allt jag vill!


9 januari

pratar i telefon, dricker apelsinjucie direkt från förpackningen och lyssnar på grymma låtar jag hittade från wallinsvins ipod. försöker övertala kattis till att gå på bandet med mig och basta, får se hur det lyckas. äh hon är ganska lättövertalad hehe.
pina att gå upp imorse vid sex för att ta sig till skolan och ha engleska första lektionen. aja det var ju nemo-fredag, trots att det inte blev någon pasta för mig och sandra så gillar vi det!
sista lektionen, ekonomi, blev inställd - tack och lov för det, så hoppade på bussen in till stan med matilda och kattis, mötte även upp filip vid brunnsparken. köpte sedan utökat busskort och skulle också inskaffat mig ett par thights men filip hade bråttom hem så vi fick springa bort till bussen istället. kanske blir det en dag på stan imorrn istället efter att jag tränat.
ikväll bär det antagligen av till kullavik och cissan för middag/mys något sånt där haha  
adios amigos!

privjet!

just nu känns allt så bra. om någon ville veta. fast det saknas något, och jag kan precis sätta fingret på vad det är.
det är kvällen och jag har precis övningskört hem mormor. sitter just nu och planerar lite 18års firande, lyssnar på coldplay, snackar om någon tyskland resa plus en till orust, haha jag vet inte riktigt vad jag lovar nu tror jag!
snart ringer min rara vän nina!
idag har jag missat ett brandlarm, hannes har cyklat hem och kattis har bjudit på skönsång!
puss



haha den bjuder vi på, och frågade mig inte vad vi fick idén ifrån. och ja, klart det var igår!

i don't no what planet you're on

klart jag uppdaterar, allt för dig kattis! med typ migrän plus feber gick jag och la mig klockan sju igår med tre lager kläder för att jag frös ihjäl med tre stora kuddar över mig och vaknade inte förräns tolv timmar senare - då helt frisk. knep det där, kanske beror på att jag sovit helt konstigt dom senaste dagarna sedan jag kom hem från thailand, eller nåt jag vet inte riktigt vad det var. Aja.
Första skoldagen var det i alla fall idag, fick våra matkort och fick reda på ett resultat från ett ekonomiprov sedan fick vi gå hem. Drog och åt på great india med kattis, matilda, kajsa, johanna, hannes, annelie och carro. blev en massa snack om gamla serier och filmer haha, svingelskogen gillar vi! mätta efter massa mat från buffen hoppade jag och kattis på 99 och nu sitter jag här i mitt kära hem.
På grund av att min kropp fick för sig att lägga av igår missade jag ju top model, och det är inget idag heller har jag fått reda på. Tusan, jag som hört att det ska vara en transa med. Får sitta bänkad på tisdag helt enkelt.
Idag blir det träning och lite sånt där vardagsaktigt.
Puzz

sju dagar in på tvåtusennio


jaha, så då var det bara en dag kvar innan skolan börjar, mmmmmmmmm mums jag längtar! aja, va fän vi tar det som det kommer gör det bästa av det! får ju träffa några av mina favoriter varje dag igen i alla fall. och så kommer matkortet tillbaka, soom vi har saknat det! Mina ögon plus framhjärna har lagt av och vill bara fungera när mina glasögon är på, vad hände där liksom, så här jäkla ont hade jag inte förut utan dem, men nu så tydligen.
ska snart iväg till mormor med min bror, sedan ut med nina och gå (kanske om vi orkar), och sedan blir det top model. kattis jag hoppas du är bänkad?

Snart fyller jag 18, snart är det coldplay, snart är det sommar, snart bär det utomlands med tjejrna. Nu är det ledigt, i åtminstonde några timmar till. och jag tror aldrig jag har haft såhär ltie lust till att gå tillbaka till skolan. kan inte snart vara nu!
Köss lovers

eldigt jossan, eldigt

Som tröst för att det är en ledig dag kvar kollar vi på bilder, för övrigt är nina en poser, filip en dålig förlorare och jossan är en eldig tävlare




















tjockisdag

så är det. det är tjockisdag idag, det ska laddas upp med pizza, chips, godis, massa spel och vänner. haha japp, vi ska spela spel, jag fick plötsligt en väldigt lust att göra det igår när jag gick runt i kylan och frös sönder så nu har jag tvingat mina vänner att göra det. har precis installerat vår nya dator (bakis-filip är bara avundsjuk  he he he) och pratar med nina för tillfället.
nu åkte min bror iväg på bio så jag har huset för mig själv, tror jag ska skruva upp volymen och börja städa mitt rum innan mina zöta vänner kommer. 
 


bring it on

det blev visst inte så mycket skrivet i thailand, men hade ju massor med annat att göra och inte heller någon lust att sitta vid datorn. men nu så, nu är jag hemma i kalla sverige igen, inte okej men wånderfull och träffa alla vänner igen! Men har fortfarande inte riktigt ställt om mig till svensk tid än. var på bio härom dagem, träffade gamla gänget och kan ju säga att jag missade halva filmen för att jag sov. tusan, jag som hört att australia skulle vara en bra film, i alla fall enligt jozz och nina p. aja filip fick berätta handlingen för mig, som vanligt!  Allas våran älskade sandra fyllde ju 18 i lördags, så vi åkte in och åt frukost med henne på fröken olsson, mums på det.
en katt åkte sedan hit innan vi drog iväg till torslanda för att fira ett födelsedagsbarn, var skitkuul herre vad mycket dansande det blev, grymt!
Igår var jag hos alinne på middag, mycket trevligt och god mat herre blev sjukt mätt.

Idag ska jag träna med jossan, är väl dags nu. sen blir det först hem till filip innan vi drar vidare till eric.

just det, kattis, top model börjar i veckan, do you wanna be on top?, nannanann anannanananaaa


RSS 2.0