det var så det var, back in the days

Fasen vad jag fryser! Ligger nedbäddad i mitt favorittäcke, vilket de nu kan vara, jag har då ingen aning, och kollar Desperate och dricker vatten ur en illgul vattenflaska. För sjukt vad jag har ont i huvudet, likadant igår. Jag glömmer att dricka, kanske är det därför jag är törstig hela tiden.

Okej. Är det någon som håller med mig? Man loggar in på Facebook, åh kul, en ny notification! Har någon lagt in en bild, någon har kommenterat, någon har skrivit? Neeeeeej då är det något jävla quiz som någon har gjort eller "see what your friend thought about this movie" eller åhh whos eyes are they, ta en titt va dina vänner gissade!!.. det är helt jäkla galet.

Dagens puss går till Nina som köpt Skittles sour till mig idag, tusan va gott och damn vilket nostalgi. När man gick där i brunbrända ben och jeansshorts över gräset då en vattenspridare kunde gå igång, helt utan förvarning. Det luktade alltid likadant, typ citron. På vägen gick vi utan bekymmer och var lyckligast i världen, på väg att köpa skittles eller m&m i alldeles för stora påsar. För att sedan gå hem till rummet och lägga den stora Rosa Pantern vi fått av Mats under täcket, så att sovvakterna skulle tro att någon låg och snarkade där. Spanjorerna som alltid ville starta bråk var borta någonstans och köpte pizza, så vi provade deras högklackade skor eller låg i korridoren och skrattade mitt i natten även fast det var förbjudet. Knaprade på en Orios och skrattade åt Josse som ätit gammal thaimat som stått i solen. Och sen fortsatte det hela natten lång. Jag saknar det, något så sjukt.

Nu ska jag göra som Sandra, kissa.

titta, barnets arm sticker ut, kör en high five


Gör jag allt annat för att slippa skriva svenskan? svar JA, grovt JA, så JA. Så jag hamnade här, efter att jag hade blivit uppskickad någonstans där solen inte lyser. Jag har på spotlife på högsta volym och blir lika rädd varje gång det kommer reklam och någon skriker ur högtalarna så att jag får tinnitus som Kattis. Christina is in my ears, yes she is.

Min mamma har tydligen köpt en spikmatta idag. Yes, fråga mig inte. Hon påstod att det var nya grejen, och självklart skulle hon ha den, tro att hon hängde med i svängarna. Go with the flow, hang to da gang. Snart börjar hon väl svälja knivar eller sprutar eld, eller uppträder i Talang. Det är inte fråga om utan när.

För övrigt så har jag älskat påsklovet på alla sätt och vis, lika mycket som Alinne älskade påskafton och Filip älskade sin sulky. Gjorde saker hela tiden, flängde runt och hade inte riktigt koll på mig själv, eller så låg jag på landet intryckandes i platsen som alla slogs om i den nya soffan och sov. Inget påskägg målade jag men jag blev 18, thats the point.

Det är födelsedagsfirande i helgen och det ska letas kaniner, det kommer bli awsome.

Filip är så himla galen.

oublie moi


Godmorgon. Nästan så iallafall. Jag har gått runt i mitt täckte hela dagen, försökt installera ett och annat spel men nej det ville sig inte, ätit godis, skrattat och gråtit, kollat desperate.
Nu kollas det runt efter en bio, det är precis vad jag känner för idag.  Under tiden lyssnar jag runt på spotify. Shy'm är grym. Att jag kan vara så himlans fyndig ibland.
American pancakes till frukost imorgon på Egg&Milk innan Sandra kommer hem till mig, göras oss i ordning och dra till Filip. In till stan till Sticky och top floor, kvällen är planerad sedan lääänge och därför ska den bli precis så bra som vi vill. För jag ska glömma allt och dansa tills jag inte kan stå på benen längre. För med dom kan inget gå fel. Thats for sure.
Nu ska jag laga mat.

check it out

Hey. Jag kommer inte ihåg hur man uppdaterar, eller just det jag glömde mitt lösenord. Men nu är jag här igen, och jag har hunnit fylla år under tiden, fått bevis på att det man verkligen vill kan gå i uppfyllelse - yes jag ska hoppa fallskärm från sisådär fyratusenmeteruppiluften. Nämen jag har fyllt år och mina vänner gjorde kvällen fan så bra.
Igår. Filip och jag åt lunch vid vattnet, bråkade om bästa solplatsen och fick sällskap av de jävla fiskmåsarna. Grillning på kvällen i Carros inglasade veranda och jag trodde för en stund att det var sommar på riktigt. Men sen gick vi utanför glasbubblan till bussen och det var svinkallt. Träffade gänget på avenyn och vi virrade runt innan vi hamnade på Tintin med en hallonpaj och en ovärd varm choklad.
Träning och Park Lane, it's gonna be awsome dude. För vi ska dansa hela kvällen lång.

välj en plats och skruva tillbaka..








hello you

Det är första april och alla som har försökt har lyckats lura mig. Det är illa. För jag kan ju säga att det är bäst för the voice att dom lurades idag, va fan ska jag annars lyssna på på mornarna?

Sovmorgon och saknad thaimat. Precis så som thaimat ska smaka, som det smakar i Thailand. Så varför har jag glömt bort Siam av alla polhems matställen. Tjejer jag kommer dra dit er ett antal gånger framöver.

Det är två dagar kvar tills jag fyller år och jag blir lika glad varje gång jag kommer på det. Fast det känns hela tiden i magen, som det gjorde på fritids dagen innan man skulle fylla år. Det där pirret i magen typ. Yes, jag är övertaggad. Men när 22 snygga underbara vänner kommer hit går det väl inte att inte vara taggad. Och superasgrovtglad.

Solat och färgat håret idag. Hungrig som jag vet inte vad åkte jag hem sedan. Väntade på att mamma skulle bli klar med maten och på att Jossan och Nina skulle komma och joina oss. Dom fick present och jag kom på att det är två dagar kvar tills jag fyller år. Fast nej det är faktiskt bara en dag kvar nu, typ..


RSS 2.0