yes

yeah
Jag skulle kunnat plugga men jag har noll motivation så jag peppar för kvällen och låter högtalarna dunka. yes. Ska övningsköra om en stund, plocka upp Nina som ska hem hit. Det ska trixas och fixas innan vi åker iväg till Jossan och proppar våra magar fulla med lördagsmiddag. Fjärde snyggingen, Alinne, plockas upp sedan och vi drar mot stan. Och såklart, fel måste rättas. Rumporna ska inte slås ner, dom ska vara uppe, dallra och skakas. Hur det nu ska gå med min träningsvärk, äh det löser sig, yes. Farmor kom med nybakat och ringde på dörren imorse. Vi skulle åka och kolla soffa till landet. Åkte till Mio där det kryllade av par som antagligen flyttat ihop och skulle börja pyssla ihop sitt kryp in. Farmor hon fick sin soffa och jag och pappa provade varenda fotölj som såg skön ut. Mamma hon skrattade och jag köpte en spagetthiburk. Nu ska jag övningsköra. Adios snyggingar!

the letter is A

Jisses vad jag har drömt inatt. Vaknat flera med ett ryck då jag drömt att jag dykt och inte fått någon luft eller att jag helt plötsligt ramlat. Läskigt det dära. Fast läskigast är nog ändå när jag drömmer att jag faller och så vaknar man precis innan man nuddar sängen. Har man typ ställt sig upp och gjort en stage-dive á la Björn Gustafsson då?

Ätit frukost precis och ska snart iväg och boxa skiten ur Kattis. Eller så blir det hon som bankar skiten i mig, återstår väl att se. Eller så gör vi som jag och Annelie, boxar skiten ur Britta.

Just det, Kattis, nu har jag börjat läsa män som hatar kvinnor, ska försöka läsa ut den innan det blir bio nästa lördag. Bakis-lördagen vi alla ser fram emot hemma hos sandra med thaimat. Men mest ser vi klart fram emot fredagen, det kommer bli kanoners. Vi ska dansa tills vi inte kan stå längre på våra ben och vi ska ha det grymmes, och det är ingen svår konst när man är med kalasjäntorna.

Jossan ska firas idag, efter tolv är hon 18 den skiten. Vart är inte bestämt än så vi får väl se var vi hamnar och slår ner våra rumpor.

Han är grym, thats for sure!

uh uh uh uh ice cold

Glass. Glass. Glass. Det har provats glass överallt idag, jag blev sugen men dock blev det ingen glass köpt idag, det tar vi framåt våren när solen lyser mera. Magnumreklamen utanför Pressbyrån gör mig däremot sjukt lockad, antagligen springer jag in och köper en glass en vacker dag, bara för att jag är sugen, trots att solen är i moln och det fortfarande är lika kallt som glassen kommer vara.

Jag behöver energi, men maten står i ugnen. Var och sprang på bandet, Christoffer joinade mig ett tag i början innan han drog hemåt. Lyssnade sedan musik och kollade Glamour Girls under tiden. 

Fika på Ängla med Jossan, Nina, Filip och Kattis, kladdkakan och smoothien. Det var gott men dem var goast. Sprang runt och letade byxor sedan, dock utan resultat.

Nu ska jag duscha innan ugnen piper. Ikväll vet jag inte riktigt än vad som händer, vi får se vad den har att erbjuda. Ska in till stan i alla fall, så långt vet jag. Puss

nioett:ettsex

jag glömde ju några saker.

Troligen just nu världens finaste tre par trosor fick följa med mig hem idag. Knallrosa, blåa och svarta, alla tre smyckade med en rosett. Kanoners.
Sen har vi dagens påminnelse till min kära vän Kajsa.
Påminelse ett: Förkväll, hey baberiba Påminnelse två: Vi har sovmorgon imorrn, sov vidare, snarka högt och sussa sött.


baby I got it on tape

Mina ben sviker mig och vill sitta ner efter att ha cyklat plus core. Träningsledaren med sin sängkammarröst var svettig och hoppades att vi skulle tycka om hennes musik. Tvek på det men jag var dödsdöd efteråt, hon tyckte väl ändå det var huvudsaken.

Jättelång tid på mig imorse eftersom mamma erbjöd sig att köra mig under tiden jag åt frulle framför the voice. Jag var trött på svenskan och Kattis var en fuskande baby enligt läraren på gympan. Drog sedan med tjejerna till café Ängla, himla mysigt ställe det dära. Smoothien var kanoners, hallon och jordgubb fick jag mixad. Stället var lyhört så personalen fick sig både den ena och den andra historien berättad för sig, innan musiken höjdes, vi babblade tydligen för mycket, för internt. 

Blicken har vilat på JossGozz mun. Rälsen åker ut och hon kommer blir så sjukt snygg, jag bara längtar! Vi ska fika imorrn, Kattis med! I helgen fyller hon 18 och som hon ska firas! Det är typ ganska många år sedan jag träffade henne första gången. Jag stod utanför vid hennes hållplats i kanske mer än en timma och frös ihjäl. Medan hon satt hemma i värmen och mös, den jäveln. ♥


vi är snygga, vi vet! Nu ska jag duscha. Duscha tills jag blir ett russin och tills varmvattnet tar slut.

b som i blåbär

Jag är så trött så jag tror att jag kan somna sittandes, ståendes eller uppochned. Gör det hur obekvämt som  helst och jag somnar ändå på tre röda. Så jag tror jag ska bädda ner mig under duntäcket och stänga in mig i någon timma, då sover jag som skönast - mitt på dagen. Fast det bästa är nog ändå när jag kollar på fim på kvällen och är sådär trött att jag bara vill lägga mig ner och stänga ögonen, somna i fem minuter för att sedan vakna upp och få det jag missade av filmen berättad för mig. Fast så ser det aldrig ut. Eller jo, när jag tror att ingen ser mig lägger jag mig ner och stänger sedan försiktigt ögonen. Sedan är slutet aldrig som jag vill. Antingen vaknar jag av att 1. någon slår mig så hårt den kan och drar upp  mig från soffan, 2. någon väcker mig och ställer en kopp kaffe bredvid mig, vilket är det äckligaste jag vet och det vet även personen som ställde koppen där, 3. ingen väcker mig och låter mig dreggla ner kudden för att sedan använda det till att skratta ut mig hela kvällen. Mina vänner är söta, jag vet.

Självklart, jag är inte förvånad över huvud taget, missade jag och Filip spårvagnen imorse. Men det gjorde ju inget eftersom My då blev vårat sällskap på vägen. Hoppade sedan av vid Schillerska och Kitas-barnen åkte vidare. Hade redovisning som mitt under blev avbrutet av någon telefon som ringde. Läraren blev sur och undrade vem som inte stängt av ljudet under redovisningarna tills hon kom på att det var hennes egen.

Annars idag har jag blivit blå om läpparna av m&m och blåbär, fått träningsvärk i handen efter att ha skrivit filmanalys, inte ätit någon banan, provat nya Paprika och målat naglarna.

Om tre timmar drar jag iväg till SportLife och skakar rumpa, det är afro power dance som gäller. Kattis bangade så Janni hoppade in istället. Men det var väl lika bra, Kattis kan lika väl fortsätta gå runt med sin hängrumpa och jag vet att det är lugnt, det är så Hannes gillar det. Puss!

Och om jag fick bestämma skulle jag åka tillbaka till usa, nu med detsamma och köpa m&m xxl.



veckans babe


now my feet won't touch the ground

Det är Fettisdagen och jag sitter här utan en semla. Klottrar ner anteckningar på en mindmap och känner lukten av kyckling, gott.
Detta är en blogg jag gillar, hon är ball på alla sätt och vis. En inspirationskälla. Nu är det mat. Och Filip, jag tycker du ska sätta på din mobil och ringa din kära vän!

yellow

Jag sitter här och kollar runt på Coldplay. Längtar till den 22 augusti, känns som en evighet bort. Vill ju stå där nu!


Har nog aldrig haft så mycket tid på morgonen efter att jag har varit klar som idag. Skippade första bussen och gick bort till kungssten med killen ovanför sjungandes i mina öron. En skoldag likt alla andra. Kajsa var grym på att spela spel, jag fick snöboll över hela mig (någon som känner sig skyldig?), Kattis var porrig som vanligt och solen var bländande. Jag var döv och fick därför gå ensam hela vägen till skolan från bussen, mina skor kommer idag och det var tisdag.
Nu ska jag hälla i mig en liter vatten för jag dör av törst. Fast jag har hört att om man är törstig är det redan för sent att dricka, då är kroppen redan uttorkad. Men äh, jag tror jag tar och dricker ändå...

a new pair of shoes

Oj, jag tror att jag inte kommer behöva springa till bussen. Fast det brukar sluta så i alla fall, jag gör allt i sista sekund. Utvilad eller inte är jag uppe och the voice är på såklart. 61 minuter kvar tills jag ska gå och jag hade faktikst tänkt hinna med att göra lite pedagogiska också, får väl se hur det blir med det.

Matte, svenska och ekonomi är det på schemat och jag vill helst gå och lägga mig igen. Men idag kör vi med klänning och mina skor kommer hem idag, lagade efter att ha gått sönder. Och jag är så glad, så glad för det är de enda skor jag har blivit riktigt kär i.


godkväll

Hemkommen från körskolan för ett tag sedan. Vet inte om jag fick lärt mig så mycket, satt mest och skrattade, antingen åt Filip eller åt resten av gruppen. De som ställde så korkade frågor, de som ställde alldeles för många frågor, de som kämpade för att verkligen hålla ögonen öppna, de som ville motbevisa och rätta läraren, de som pratade så tyst att ingen hörde, de som ville berätta sina egna erfarenheter, helt ointressanta, och tog upp alla tid på grund av det...Ingen fika fick vi denna gången heller, som dem lovat på hemsidan. Har i alla fall bokat tid för körlektion nu, vi får väl se hur det går..
Drog sedan med mig Filip och gick hem.

Annars har det inte hänt något märkvärdigt idag, jag har trallat runt i min abercrombie tröja, present enda borta från Kina, med great india i magen. Imorgon är det tisdag och sovmorgon, likadant på fredag, då det är killarna som ska slita rumpan av sig. På onsdag ska är det jag och Kattis som shakar rumpa med Afrika och i helgen fyller allas våran Jossan 18.
Nu är det jag som kämpar för att hålla mina ögon öpnna, så godnatt snyggingar, sov gott.


back in the days

Jag är 43 sidor in i min svenskabok: Comédia Infantil. Fast jag har flikat kanten och lagt den på sängen, just nu är jag inne på glosboken.com, himla rolig sida det där...

Jag är varm som jag vet inte vad, känns som jag sitter här och kokar över. Men så är det, antingen är jag jättevarm eller så fryser jag ihjäl, jag kan aldrig ha medeltemperatur. Likadant är det med morfar. Jag ska strax bege mig ut och springa, det var längesen. Har laddat ipoden med bra musik i alla fall. På tisdag är det en vecka kvar tills det efterlängtade Desperate Housewifes börjar. Jag vet att ni hör hur det klingar: It was a nice warm morning, especially for jogging with her best friends. Eller Since Desperate Hosewife is sponsered by LOKA they had a good reason to get together. Hehe.
Några timmar kvar på söndagen, imorgon börjar skolan igen, klart vi är taggade.

Kollade igenom bilderna på datorn, hamnade på alla bilderna från nian. Det var en rolig tid och jag saknar det. När vi rusade hem till Carro på rasterna och la oss i var sitt täcke innan vi åkte tillbaka igen. Gången då vi lurade Janni klockan elva på kvällen att gå ner att steka pankakor för att vi skulle ha matsäck med oss imorrn. När Filip och jag alltid gick in på x-price och köpte choklad för ta tre betala för två och vi hade alltid lika svårt att bestämma vilka vi skulle välja...

söndagendentjugoandrefebruari

Sovit länge, tog igen sömnen från förra natten. Tomt i huset när jag vaknade då min bror var iväg och spelade match med suporter-föräldrarna på första raden. Åt frukost länge och nu har jag precis beställt hem veckorevyn gratis, tack vare Blondinbella

Äntligen har jag fått tag på träningspassen som alltid är fullbokade på sportlife. Är man inne en vecka innan och ska boka, kan man ha tur om det finna någon få plats kvar. Men nu är afro power dance på onsdag och cykel och core på torsdag bokad.

Lördagskvällen spenderades hos Filip tillsammans med ett gäng våfflor. Chokladvåfflorna var kanoners och nyss hemkomna Janni från Thailand kom sedan och joinade oss. Nyfärgad och klippt i håret var hon igen, från brunett till en blondin. Vi satte sedan på någon skräckfilm runt elva tiden och skrämde upp oss. Blev rädda för allt, snöstormen utanför lurade oss både en och två gånger med stora snödunsar som ramlade från taket ner på balkongen, vilket lät så tungt att det lika gärna kunde varit en människa. Det blir så när man är uppskrämd.

Solen lyser och snön ligger kvar, vilken kanoners dag hörrni, hehe. Jag och Filip kankse drar in till stan och hämtar respektive lämnar in våra mobiler. Jag ska lämna in min mobil igen, vet inte vilken gång i ordningen det är. Men så har jag ju mobilen som alla som äger den har behövt lämna in. Musiken kommer sitta som klistrad i öronen idag. Coldplay och musik från Sandra.

Imorgon är det måndag, skola på dagen och körkortsteori på kvällen. Jag har fortfarande inte hittat mina papper, vägen till körkortet kommer gå skitbra, utan några hinder. Absolut.


jag älskar bananer

Åh shit. På vägen hem från bussen idag såg jag en kille på en klippa precis vid tjörnbron, han skulle hoppa basejump, eller vad det heter, rätt ut över vattnet. Jag måste verkligen, jag vill verkligen, jag ska verkligen hoppa fallskärm någon gång! Grejen att bara dra med ett flygplan flera tusen meter över marken, hoppa rätt ut i luften och flyga fritt. Falla ner med världens fart innan fallskärmen väcklas ut. Se ner på världen i miniatyr, vara God Almighty för någon sekund, haha. Känna pirret i magen från alla berg-och-dal-banor men nu utan fast stöd på marken. Och jag vet, det är lätt att sitta här och snacka nu, vi får väl se hur modig jag är när jag väl ska göra det...Att jag har sjuk höjdskräck också är väl inget problem, det löser väl sig när man väl är där uppe, eller nåt...
Men jag vill så gärna, det ligger bland toppen på min stora ska göra lista. Kollade runt massa på youtube, och okej alla dom filmerna går ju i slowmotion, men det ser så sjukt härligt ut. Kolla denna, spola fram till ca 1.55 när dem hoppar ut. Jag vill jag vill jag vill.


postcards from far away

Jag är hemma från fredagens äventyr på Tjörn. Var nära att jag inte kom hem idag. Vaknade upp ensam då Victor redan åkt iväg för spelning i Lysekil, eller var han nu skulle.. Skulle sedan till fots ta mig till hållplatsen hem som låg typ tjugofem minuter bort, victor hade gjort en fin målning på paint för att jag skulle hitta rätt. Såg enkelt ut då, men när jag stod där, med åkrar på min vänstra sida och Tjörn-bron på högra sidan längre bort mitt ute i vattnet mitt på en väg som är så lång att jag knappt ser horisonten på även fast den är helt rak så var det inte så lätt. Men Partille-Johnnyn och de kedjerökande tanterna hjälpte mig hitta rätt. Sov hela vägen hem på bussen och blev sedan bortglömd av pappa på centralen, men det göööör väl inget när jag fick min efterlängtade chai-latte och coldplay var i öronen.
Hysterisk ringde han sen, förklarade att han tittat på tv och glömt bort mig. Vi drog i alla fall till Bengans sedan, köpte ännu mera Coldplay. Viva La Vida - Prospekts March, extra skiva till viva la vida. I just love it.

Till tjörn kom jag i alla fall utan problem och blev bjuden på pasta när jag kom dit av mästerkocken. Vi kollade sedan mirrors, fy satan vad läskig, och hade det inte varit för att jag till slut rusade upp och stängde av den så hade jag inte kunnat kolla i speglar nu. Fick sedan höra grym musik från gitarren/pianot: titanic säger jag bara. Annars åt vi dajm, stötte på fulla bönder, hatade varandras musik och babblade en massa inpå småtimmarna.

Nu ska jag hoppa in i duschen, ringa lite dudes, läsa några sidor i svenskaboken och lite annat plugg. Kanske drar vi in till stan, ikväll är det i alla fall Filip som bjuder på våfflor.

the streets

Filip sprang precis iväg till bussen, trodde att han skulle hinna med bussen som går om tre minuter, lycka till säger jag bara. Gäller att han springer väldigt fort. Vi har bakat kladdkaka, sjukt gott, glass till det. Han ringde mig precis, kan ju säga att han inte hann. Då är allt som vanligt då.

Annars har skoldagen bestått av redovisning, geografilektion, inställd mattelektion och lunch på great india. Dagen har jag genomlidigt med mina converse i tio cm snö. Hoppade sedan på spårvagnen till redbergsplatsen och solade med Matilda och Kattis. Och seriöst, när jag solade, jag bara låg där och väntade på att tiden skulle ta slut. För locket på solariumet, eller vad man nu säger, var seriöst två cm från mitt ansikte. Plus att jag innan hade läst i metro om en tjej som fick föras till sjukhuset efter att ha fått brännskador i solariumet. Men hon var säkert engelsk, alltså betyder det att hon var likblek och rödhårig.

Snart blir det mat och om cirka tre timmar åker jag ut till tjörn och jag ska byta buss en gång, jag kommer gå vilse. Och går jag inte vilse på vägen dit kommer jag att göra det hem. Med mitt lokalsinne är traska runt ensam på tjörn ingen bra grej. Så den som är morgonpigg kan gärna slå mig en signal imorgon.
Ayia Napa med Filip, 2008

jag har hört att jag är tät

Snubben, vars mobil kan användas under vatten, som samlar på Spider-man, är vänsterhänt och som är en lirare under basketkorgen har varit i min hjärna i en vecka nu. Barack Obama. Men nu för sisådär tolv minuter sedan, är redovsiningen klar och nedkladdad på pappret. Gött, bara att lära in sig det nu.

Och Alinne, såg att du hade vunnit 25 kr på trisslott. Det var väl ingenting, här har man vunnit 50 kr. Känn på den du. Tänk allt jag kan göra nu som du inte kan.
Till exempel:
1. Jag kan köpa en dubbelt så stor godispåse som dig.
2. Jag kan köpa fem cheeseburgare medan du får nöja dig med två och en halv. (Hur du nu ska kunna beställa den halva).
2. Jag kan köpa den här för 49 kr på tradera.com och till och med få 1 kr över! Fråga mig inte vad det är.


3. Jag kan få två trisslotter och du en.
Vad som helt och du seglar ändå i motvind, too bad älskling, too bad. :)

Nu ropar mamma att det är mat och spongebob är på tv, det blir en bra middag!

'Cause along may come

Jag har precis hoppat ur duschen och jag måste städa på mitt rum. Letar efter en hudlotion medan jag lyssnar på musik från ipoden inkopplat i högtalaren. Fast jag har tusan ingen aning varför, batterierna börjar ta slut så det låter skit, bara brus och hack. Men det är väl jag i ett nötskal, orkar inte leta nya batterier och lyssnar ändå. Men ey, jag letar ju faktikst efter en hudlotion.

Det var ingen fika på teorin. Men det fick väl godkänt ändå, teorigubben tyckte att jag hade kladdat fint och jag tyckte han hade gjort en fin powerpoint. Hungriga satt vi där i nästan två timmar ungefär och på måndag ska vi dit igen, fast har jag och Filip några böcker? Oh no. Så kommer vi kunna vad vi ska gå igenom på måndag? No.

Nu vill jag ha helg, med desamma. På fredagen åker jag till tjörn och hälsar på Victor. Lördagen ska jag spendera hos Filip och jag tror om inte jag minns fel att vi inte har så mycket plugg att göra, vi gillar det.

Just det Josslove, påminn mig att jag ska fråga dig en sak!

veckans babe

Såklart missade vi spårvagnen. Filip kom i tid i alla fall och jag kom i tid till min inställda lektion på Schillerska. Jag vet inte om det var bra eller dåligt att den var inställd. Kunde ju legat kvar och sovit hemma, men istället åkte jag, Matilda och Kajsa tillbaka till skolan och gick och la oss innes hos systers säng. Med tre filtar var låg vi som i varsin kukong och sov en timma tills det blev geografi.

Veckans babe är nina. En av mina bästa vänner kom och gav mig en present, bara sådär. Eller en försenad alla hjärtans dag. Och jag lovar, att det var den bästa presenten jag fått. Seriöst. Försökte få koppen på kort, men det blev inte alls lika bra som i verkligheten. En kopp i rosa med I love you this much och en tjej som sträcker ut händerna. Plus den finaste tablettask jag fått i mitt liv. Slår alla tablettaskar när jag var liten på lördagar. Så nina, you know I love you. Du gjorde min dag.

Nu ska jag snabbt laga mat, jag som inte ens kan laga pasta typ. Så vi får väl se hur det går..Sen ska jag hoppa på bussen och träffa Filip för att dra på teorilektion. Hur segt det än är så bjuder dom ju i all fall på fika, alltid nåt. Sen är det ju en annan fråga om vi lyckas hinna med bussen...

Här har ni henne, snyggaste veckans babe.

ett nödvändigt inlägg

Bra att jag har tappat bort mina papper till körkortsskolan. Kanoners. Jag har ingen aning vad dom är. Men hallå, mjäll-tanten i kassan kan faktiskt inte begära att jag ska hålla i ordning på dem när vi var där för jättemånga veckor sedan.
Imorgon ska jag och filip åka spårvagn, det kan gå hur som helst. Vi är lika dåliga på att missa dom. Så vi får väl se när vi kommer fram till skolan. Kattis ska gå och köpa godis, det lät gott.. Hon tog visst en apelsin, det lät mindre gott..


yo

Johanna påminde mig om Coldplay. Tror jag kollar ca en gång om dagen om biljetten ligger kvar. Och det gör den, i sitt lilla oranga kuvert i hyllan.

Just det, vi måste ju uppdatera fel här. Kattis kunde ju varit tyst och tagit åt sig äran men det var ju faktiskt Hannes som hade gjort mästerverk på bloggen, och så grymt han gjorde det. Awsome dude!

Sovmorgon och sedan matteprov, var skitsvårt och jag var inte ensam om att tycka det. Hela klassen satt till sista sekunden och hade skrivit frågetecken på nästan halva provet. Vi gillar matte har jag hört, och Matte-Martin aka Den Gode (killen tror sig) tyckte om att vi var så duktiga på matte. Blev sedan lunch på tapiren och thaimat. Jag love vårat matkort, och jag lovear mer att vi nu får äta på subway. Fast egentligen tycker jag inte om subway i sverige, dom har inte lyckats övertala mig. Men vi får väl se, subway var ju så sjukt gott i usa så jag får väl ge swiiiiden ett tag att öva upp sig på.
Är det någon som vet rolig fakta om Barack Obama så är det bara att slänga ut sig, det är engelskaredovisning på fredag som gäller. Jag vet att Annelie också är taggad till tusen.

Nu vibrerade min mobil och killen i luren åt dumlekakor, inte okej någonstans. Tror jag ska åka dit och sno en eller två. Och imorrn är det vi som sitter på första lektionen körkortsteori, det får vi väl se hur det går.
Sen kan ni ju alltid lyssna in Flo Rida - Right Round
xoxo

st anton

Jag är hemma, men jag vill tillbaka. För det har varit kanoners, men det gick för fort! Vädret sög vissa dagar. Har nog aldrig haft så mycket sol som förra året och aldrig såhär lite sol som detta året. Så den lilla sol jag har fått är när solen tittat fram någon gång då och då och tolv minuter solarium, om nu det räknas. Aja, backarna blev iallafall skitgoa för all snö. Annars har vi åkt puder och missat liften. Hamnat i någon dal med snö upp till midjan och gått med norskar ändå bort till backen. Mamma har tagit alldels för mycket posekort och pappa har lurat ut oss på både en och två raviner. Men det gick jämnt ut när Coldplay spelades på restaurangerna i backen.

Utgång gällde på tisdagen och onsdagen och det var skitkul, yes indeed. Onsdagen var grym. Började hemma hos säsongarna och slutade på Kandahar. C-vitamin och raklödder, snökrig, en massa dansande till grym musik, en kundvagn, en nästan inlåsning på hotelltoan, en lång väg in till stan med tvillingarna och snack om jag vet inte vad, för mycket läppglans, en delad dricka och en kamera. Och jag kan titta på bilderna om och om igen!

Så imorse kom vi hem, klockan halv sju och föll ner i våra sängar efter att ha kört hela natten. Mötte Johanna mitt ute i ingenstans på någon rastplats där restaurangkillen inte visste hur man lagade pasta. Och det var på håret att vi hann till en bensinmack, annars kanske vi hade stått kvar där nere någonstans på en tysk åker.

Nu ligger matteboken framför mig och det ska pluggas lite innan jag springer iväg och träffar Filip. Och just det, någon har varit kanonsnäll och gjort om bloggen när jag har varit borta. Kan det vara en Kattis? Tack lover.








you i love


jag sa ju att vi var snygga. we know how to do it. och svenz, jag vill ha resten av bilderna också!

femte


Filip, som är hög på tolv tabletter om dagen och som blir överlycklig över att hitta en tia (har hört att killen är rik) är i luren och jag har precis kommit hem. Gick upp runt halv nio idag, duschade och gjorde mig i ordning, trodde jag hade långt kvar till bussen. Men självklart ser jag bussen åka förbi...säg någon gång jag inte missar den. Som reklamen missar du bussen ofta. Fick en sån tablett av Kattis, men den funkade ju inte alls...

Kajsa stod för piruetterna och vi andra stod för allt ramlande, men Matilda var nog ändå bäst. Och jag vet att vi var snyggare i våra vita hjälmar än de vilda barnen. Åkte sedan till paprika innan vi tog bussen hem där vi mötte Christoffer. Snackade om vad Kattis skulle ge sin lover i alla hjärtans dag present - christoffer tyckte stringkalsonger, och att choklad ibland är bättre än sex.

Idag ska jag plugga engelska och få träningsvärk. Det är det jag har planerat, annars får vi se vad som händer! Yo!

one day, one word

Min klocka säger att det är onsdagen den fjärde februari idag. Så vi får väl lita på det. Innan jag hann blinka snöade det som tusan på vägen hem och jag blev helt prickig. Men inte kommer snön snällt ligga kvar såklart. Så vill inte snön komma till mig får jag väl jag komma till snön.

Sovmorgon med the voice och god frukost. Tre sega lektioner och en thai lunch med turturduvorna. Sista lektionen var störd. När wallinsvin, swenz och lopp är trötta kan det gå hur som helst. Dialekter, en Kissie och ont i magen av för mycket skratt.

Träffade snyggingen Alinne på bussen och nu har jag varit hemma i sisådär någon timma eller två. Skulle fortsätta med svenskan när internet inte ville fungera plus att jag glömt svenskaboken i skåpet...skitbra! Efter att ha låtsats vara teknisk i en halvtimme fungerar i alla fall internet nu. Boken hoppas jag kunna låna av kattis, om nu ungen svarar på sin mobil.

Ikväll ska jag ut och springa i kylan, kolla top model, göra klart svenskan och prata i telefon. Sovmorgon till elva imorrn då vi proppar väskorna varm choklad och ett par skridskor! Kanoners.

godkvällen

Jag säger som Kajsa. Pax för att jag ska sitta bredvid henne på franskan från och med nu. Lukt-killen kan flytta någon annanstans, så de så!
Stört trött är jag och höll på att somna på båda lektionrna. Inte piggare är jag nu och varken romeo eller julia gör mig piggare. Men det är bara att göra det...Spotify och youtube hjälper mig på vägen.

Matteprovet blev flyttat, skitgött. Men så var det ju det där engelskaprovet med alldeles för många sidor med glosor. Aja, vi får väl se fram emot att det är skridskor på torsdag eller att det är lov snart.

Ikväll får vi nattgäst från Västerås. Mamma tyckte jag skulle plocka undan i mitt rum, förstod inte alls vad hon menade...Tror jag hellre pratar i telefon med tjörnbor.  

Min bror har varit sjuk, betydar att farmor kommer och lagar lunch till honom. Hon hade gjort min favorit och gjort mycket så att det skulle bli över, det gillar vi. På tal om farmor. Längtar till sommaren när jag kan åka upp till Ängön till vår sommarstuga med nytt kök och med omgjort vardagsrum. När man kan äta frukost ute i värmen på altanen och prata strunt med farmor innan man går ner till bryggan eller åker till rosa kiosken.

                                


Nä, min raring Romeo väntar på mig. Over and out. Hehe.
 

sing it


Core är bokad och jag har precis stoppat in köttbullar med mos från skafferiet på en minut i micron. Lingonsylt och mjölk till det så är jag mer än nöjd. Nu pep det!

Inte okej över huvudtaget att gå upp vid sex imorse. Ville inget hellre än att ligga kvar under mitt duntäcke och sova några timmar till. Upp kom jag i alla fall och åkte till skolan med monki på mig. På grund av min dåliga start på dagen trodde jag att resten av dagen skulle bli likadan. Hade ingen lust att sitta på lektion. Jag har kännt precis likadant flera gånger men det går banne mig inte att fortsätta vara butter när man har folk runt sig som gör en glad. Spelar ingen roll hur jag mår och jag vet inte hur dom gör men dom får mig alltid att må kanoners.

Så efter att ha ätit mat på tapiren kunde jag inte sluta skratta. Har ont i magen för att jag har skrattat tills nu, när jag kom hem. Kajsa stod för det mesta av det. Matilda stod för det andra, drack cola så fort så att det helt plötsligt sprutade cola från både hennes mun och flaskan. Hon blev kladdig och blöt. Franskan är tråkig. Men så finns det ju matilda som får tiden att gå fortare med torra skämt, eller att spana in franskaklassens alla söta barn med kajsa, eller svara på helt fel saker när man inte förstår var extraläraren från frankrike säger.

Imorgon har jag sovmorgon. På onsdag har jag sovmorgon. I veckan ska jag kolla nya skidkläder. På fredag vid sju åker vi. Nu ska jag mordernisera romeo och julia, det kan ju bara gå på ett sätt...


99 luftballons

Medan Louise smyger runt hemma hos Edvin och letar hemligheter sitter jag med matteboken framför mig. Tror att jag är duktig och pluggar fast jag egentligen gör tusen andra saker. Jag kan faktiskt inte hjälpa att spotify råkade vara uppe eller att det ringde. Så telefonen sitter klistrad mot mitt öra och personen försöker få med mig till stan. Jag är seg men jag får väl snart röra på mig och göra mig i ordning. För det är helg och jag ska ta vara på att jag är ledig.
Nu finns det inga platser kvar på afropower dance heller..Tusan, jag som ville shaka rumpa.

winter wonderland

Klart man ställer upp kattis, allt för dig! Och du, jag tror det är dig han är allergisk mot...hehe!
Precis ätit goood frukost. Pro viva och sånt dära. Min bror drog sedan ner mig till källaren, tyckte att vi skulle vara lite aktiva, så vi spelade fotboll med hela huset som mål. Nu tänkte vi kolla hey baberiba eller spela tv-spel. Vi kan inte riktigt bestämma oss. Så under tiden kollar jag och mamma runt på bilder från alperna. Väljer lägenhet och så. Förra året hade vi sol varenda dag, håller verkligen alla tummar och tår jag har för att vi har lika tur i år igen..

Var ju filmkväll hos killen med sämst godissmak igår. Janni kom och joinade med sitt snygga bruna hår. Typiskt att mina vänner alltid ska välja skräckfilm. Som om inte det räckte, var filmen verklighetsbaserad. The strangers hette den. Herre vad rädd jag var, inte okej någonstans.

Annars blir det plugg, nagelmålning, kanske en tur till stan, träning och andra söndagssysslor idag. Ikväll ska jag kolla någon film. Har inte bestämt mig än vilken det blir bara. Antingen blir det någon på tv eller så hittar jag någon film bland hyllorna här hemma.

Det är den första februari idag. Om 28 dagar fyller den rara och underbara Josefine år. Om vi längtar. Attans bara att tjejen blir 18 före mig.. Men det är lugnt, jag tycker om dig ändå, du blir ju trots allt 50 före mig också.

RSS 2.0