detärsnartfredag

Undra hur många olästa böcker jag har. Alltså böcker som jag har börjat på, tröttnat och sedan inte bläddrat en sida till på. Och undra hur många ägg jag har ätit denna veckan. Seriöst, det måste vara helt sjukt många. En annan sak att undra på är vad tusan som flög i mig när jag fick för mig att installera rollercoaster2 på datorn. Och undra om det är lika kul som när man spelade timmar i rad förr.

Helgen har varit awsome. Jossan och Nina hade 18-årsmiddag, Filip också. Musikal och ett gäng fransmän.

Om sisådär några dagar fyller jag år. Jag längtar. Farmor är här och vi knåpar ihop för maten och sånt dära. Jag kollar mest runt på efterrätten. Det är ju den som är godast..

Idag är jag så allergisk så jag vill dö. Nu är det mat.

jag vet någon som fyller år idag


yeah, det är den 24 mars och my BFF fyller 18.

den rätta sidan

Paus från pluggandet med alldeles för många sura ahlgrensbilar intryckta i munnen. Efter att ha hittat dom sura så tycker jag inte alls om dom vanliga längre. Det är det första dåliga med ahlgrens bilar. Det andra är att pappa är bättre på att känna skillnad på färgen på bilarna än mig. Han tjuvkikade säkert. Det skyller vi på.

Sprang runt på stan efter skolan och hittade sista delen till min utomordentliga födelsedagspresent. Yeah. Annars brukar det bli att min present kommer sisådär en månad efter. Ett halvår om personen har otur. Filip hade tur.

Vid sex drar jag iväg och springer skiten ur mig.

åh, titta här vem som har uppdaterat

Det är väl bäst att uppdatera innan Kattis plus kusiner bombhotar mig eller kör "ingen mat". Hehe. Jag vet Kattis, sämst uppdatering. Jag vet inte riktigt vad jag har haft för mig istället för att sitta här och knåpa ihop några ord. Jag har somnat i pappas knä och vaknat att att en liten skit gjorde en wet willy. Om han ska få igen. Varit på bio igår. Slumdog millionaire. Så sjukt jävla bra. Även fast jag somnade någon minut eller två, fast då tryckte carro in en godis på mig, sur som satan och så var jag pigg igen. Nä men filmen var grym, seee den! Träffade en gammal lärare gjorde vi också. Upptäckte oss en efter en och blev lika förvånad varje gång hon kände igen ett ansikte. Jag bara stod och tittade på hennes fluffiga permanenta hår och den där blicken jag kände igen så mycket. Hur hon försökte vara snäll med ögonen men egentligen visste man att hon alltid ville något ont. Så var det i högstadiet och så var det igår. Hon tycket vi skulle hälsa på, det tyckte våra fejkleenden också.

Jag har ingen aning varför jag är uppe såhär tidigt, ska inte jobba förrän ett. Tänkte hinna med lite matte. Och så fyller ju bästa vän år på tisdag. Måste knåpa ihop ytterligare på presenten.

Annars har jag ätit samma mat till lunch och middag både på lördag och söndag. Tacos gånger två, thaimat gånger två. Men det var så gott så det gjorde inget.

min prins

Här sitter jag. I mitt linne som är för litet och urblekt och sjunger med till runaway så det ekar. Paus från pedagogiskan. Och eftersom KKL har bestämt att det är en vecka utan godis så tog jag godispåsen jag hade lådan och tvingade Adam att äta upp den eftersom jag hade gjort det själv annars. Nu ringde telefonen. Annelie ska du gissa? Haha.
Jag och katten åkte och tränade efter skolan. Sprang så svetten rann och så att ipod sladden svängde. Med nike-reklamen i huvudet. Såklart.
Idag är det Desperate.
Imorgon fyller min prins år. Hela 18 år och vi ska hem till henne på tårta och muffins i fina formar. Rosa formar.

run baby run



Jag älskar denna reklamen! Blir lika sugen på att springa varje gång jag ser den! Lätt att jag ska vara med! Det är tråkigare att träna om man bara gör det och inte för något. Som att jag tycker träning är tråkigt om det inte är jobbigt. Säg vad ni vill, I just love it. Här ska det springas.

det är så vi gör det, på loppochmys vis. säg inget annat.

Jag bara undrar, hur tusan ska vi klara det? Jag bangar uttalet, vi kör som det låter bara! Haha!

butterflies, goosebumps, euphoria

Förutom att operasångaren vann så har helgen varit så jäkla bra. Jag och Janni har dansat alldeles för mycket. Eller nej, man kan inte dansa för mycket. Fredag. Vi snurrade runt i Utby och hade roligt nere i källaren, i det gungande vardagsrummet och utanför Ica. Det var något med den där väggen, jag vet inte. Haha.
Gårdagen hos Bea var klockren. Segertåget genom hela huset, dansande till en massa musik. Jag och My ville skaka rumporna med France men det ville tydligen inte resten. Men äh, vi tar igen det i april! Jag älskade folket runtomkring mig. Jag älskade att jag skrattade så att jag fick ont i magen. Vi tackar Silvia för det. Och snubbarna som störde när jag och Julia äntligen skulle få kissa. Och såklart att jag har så sjukt bra vänner. Jag älskar också att jag har träningsvärk i rumpan och låren idag.

Söndag idag, min braiga helg har fortsatt. The City. Bra musik. Pratat i telefon. Sånt dära. Imorgon är det måndag. Kan det inte vara helg varje dag. För nu vet jag att varje dag faktiskt är som en fest. Om man bara vill.


hey

Vad hände där liksom? Jag trodde det var vår nyss. Men nej, tydligen inte. Det är ju inte så att det snöade några enstaka flingor heller. Det är typ i stil med snöstorm. Allt är vitt utanför, det är vinter igen.
Jag som ska övningsköra imorgon, det kommer ju vara skithalt och jag kommer köra av vägen. Få minneslucka och glömma var gasen sitter. Aja, det löööser sig.
Efter det tar jag och min rumpa och placerar oss på Café Ängla. Tre stycken till snygga rumpor också. Vi har en resa att planera. I like it. Hoppas att det löser sig med trådlöst internet så vi kan leta runt på internet.

Ikväll ska jag ta mig och springa. Drar med mig tjejen som tydligen tyckte att jag skulle straffas idag. Den lilla spjuvern. Och så killen som är nervösare än jag för körlektionen imorgon. Vi ska köra samtidigt, ska nog allt få honom att göra ett och annat kärringstopp.

Nu ska jag tydligen ner till källaren. Adios snyggingar


jag saknar thailand

Nä men hallå, vänta lite nu va, inte okej. Mamma sitter och kollar på semester svenskar, heter det så? Ropar så det ekar i hela huset att vi ska springa till tvn. Jag ser bilden, känner igen mig. Dom är i Thailand, på just den stranden vi var på, på just den restaurangen vi brukade äta på varje dag. Så känner jag igen kyparen, i sin rosa tröja. Försäljaren som sålde hattar i bakgrunden. Min favoriträtt äter dom på tallriken, de asen. De går förbi solstolarna, där vi låg i värmen och allt var precis som det borde vara... Var dom tvugna att visa detta just idag? När jag har som mest önskan att åka bort nu. Och saknar Thailand som mest. Tydligen var dem det. Sicka änna.




like a lollipop

Jag är trött och jag är hungrig. Jamen då var väl allt som vanligt då. Onsdag baby, onsdag. Mitt i veckan, snart helg. Jag älskar helg. Utby ska göras osäker på fredag, delar av gamla 9j är i farten, det kan bara gå på ett sätt.18-årsfirande på lördag. Jag ska sova en massa.

Jag har precis gjort mat till min bror, någon thaigrej rätt i pannan. Klart. Att han inte tyckte det var gott sedan var en annan historia. Gick tillbaka till geografin. Det var så tråkigt så jag satte mig här, nu när datorn äntligen fungerar. Jag försökte vara teknisk, byta några grejer eftersom strömmen hade gått i något rum. Slutade bara med att jag stängde av hela huset på el. Men så kom husets riddare hem och det var fixat.

Annars har jag ätit klubba idag, det ni.


roadtrip

Jag målar naglarna svarta och pratar i telefon just nu. Se, jag kan visst göra två saker samtidigt! Sovmorgon idag men jag var opepp på dagen. Tur för mig att det bara var en lektion. Tur att vissa kan göra mig gladare. Utan att de vet om det. Det är iallafall en dag mindre till min födelsedag.
Snart ska jag sätta mig och stirra mig blind på geografiboken. Roligt. Sedan ska jag träna, Filip det aset bangade. Så jag får springa själv. Ikväll är det Desperate, jag kommer sitta bänkad. Måste köpa resten av säsongerna snart.

Ett år, fem resor. Var som helst tillbaka men inte vardagen. Eller framåt till vår roadtrip, den kommer bli grym. På resande fot i våran sverigebil och inte ha någon aning vart vi är på väg med ett tält som vårt hem. Sova på ängar, träffa massor med nytt folk, åka bil med högsta volym på och sjunga med tills våran röst spricker. Alldeles för mycket festande. Leva för fattigt. Brunbrända ben. Fräknar på näsorna. Inga bekymer. Bara fundera över en grej. Vad vill vi göra idag.

som i en gammal sång.

Shit, jag är dödstrött. Är nästan så att jag sitter som killen på körkortsteorin, som ser ut som min farmor på kvällen när hon har gottat ner sig i soffan och kollar på film. Det slutar alltid likadant. Hon somnar och vaknar med ett ryck och låtsas som om hon inte alls har somnat. Nästa sekunden faller huvudet igen. Precis så sitter han, varenda gång. Så trött. Jag hade nog sett likadan ut om det inte var för jag skrattat så mycket åt allas korkade kommenterer. Blod och älgar var dagens tema. Typ.

Mamma hade lagat sjukt god middag när jag kom hem. Nu kan jag rulla.  

Nu ska jag kolla Disturbia, jag kommer somna garanterat. Imorgon är det sovmorgon. En lång sådan. Efter det skolan. Bokredovisning om en bok jag är så arg på. Enda anledning av att jag tyckte den var bra och ville läsa vidare var för att veta varför,  hur och av vem killen hade dödats. Tror ni jag får veta något av det? Nej. Absolut ingenting. Det sög. Jag är skitsur. Vad tänkte snubben med egentligen när han satt där och skrev på sin maskin? Få läsarna irriterade över slutet? Som inte ens var ett öppet slut. Det var bara ett dåligt slut som inte avslöjade någonting. Som någon som trollar och man inte får veta hur det går till. Som någon som berättar A och sedan inte säger B. Lika meningslöst, lika irriterande. Så Henning Mankel, isåfall har du har lyckats. Our relationship is so over. Bara så du vet.

candy man

Det regnade men vad gjorde det. Ingen kom hem tomhänt. Jag har letat hur länge som helst efter en väska med nitar på. Idag hittade jag den, jag är kär. En svart från Zara, tittar både en och två gånger på den när jag går förbi den där din ligger på min säng. Janni hittade en väska hon med, med fransar, det är ju trots allt vilda västern i vår, den var snygg! Vi köpte halsband från h&m:s herravdelning. Skitbilligt. Och så snyggt.
Nu lyssnar jag på Christina Aguilera på högsta volym. Lady Marmalade, kommer ihåg när vi samlat klassen i aulan. Det var roliga timmen och vi hade ställt upp någon bänk som något slags podie på scenen, använt toarullar för att göra mikrofoner och så den låten på. Där stod vi och mimade, tyckte vi var skitbra. Visst, vi säger så. 
Annars pluggar franska. Une boum. Kladdar. Kollar bloggar.


hey

Äventyr i Torslanda med en Sandra, spring i benen, tre-minuters-vårrularna (yeah sure, typ tjugo) plus thaimat, en sommardröm, en melodifestivalen innehållande två stora bröst, en pilot och en Ugglas. Skämmas över gårdagens bilder man inte minns man tog. Kolla på filmerna och se det man inte minns man gjorde, haha alltid lika kul. Mean Girls. Torslandafolk. Jag åt bananmilkshake. Övningskörning. Där har ni min lördagskväll, jag gillade den.
Nu hinner jag inte sitta här mer, jag kommer missa bussen, yes. Ska in till stan. Det snöar, va fan?

live on the coke side of life


Hey! Fint inlägg bjöd jag på, så blir det när det är fredag.
Sitter här och pratar i telefon, kollar runt på youtube och fick nyss mejl om att jag inte fick jobbet på båten i sommar. Får väl hoppas att jag får jobbet på land då. Inte lika kul dock, hade ju velat åka fram och tillbaka till Danmark i sommar. Stöta på olika typer på båten och såntdära. Men livet på land är också nästan lika bra. Kontor, yes! Eller så söker jag jobb på Stadium, Hemköp nåt sånt. Eller så säljer jag jordgubbar eller spelar flöjt i stan. På nåt sätt måste jag få pengarna iallafall. Vill ju resa, det snackas om Peace and Love också. Trots att jag inte lyssnar mycket på banden som ska dit så är det ju stämningen som lockar. Lockar mycket.
Mamma kom hem med en Glamour till mig. Asbra. Snart ska jag duscha, läsa ut min svenskabok hade jag tänkt mig. Men jag gillar inte att läsa böcker, står utanför KajsaKattisbokklubb. Sen sticker vi till Sandra. Så får vi hoppas att min familj sparar middagens efterrätt: pannacotta så att jag kan mumsa lite när jag kommer hem igen..

hej knekt

OKajj. Det var inte riktigt såhör vi hade tänkt det va. Grymt hemma hos Kajsa, som vanligt. Jag var först helt lost där borta, det fanns ju trots allt tusen lekplatser i en enda labyrint. Johanna var riddaren i rustningen. Vi gick genom lysslingorna som Kajsa satt upp för att vi skulle hitta hem. Eller nåt. Egna kortlekar, blubbfisk, dans i köket, dans på stolarna, ringa johanna i skåne med skånsk dialekt, tema porr, tema lampskärm. Typ så. Typ grymt.
Vi tog vagnen in, med wanna be on top i öronen.. Letade runt ett bra tag runt götaplatsen innan vi hittade rätt. KOm till världnes kö och där stod vi ett bra tag. SÅdär runt en timma eller två. Jag vet inte riktigt, noll koll på tiden. Vet bara att det var sjukt länge och det var sjutk kallt helt ihopklämd bland ett hav av andra folk som tryckte framåt för att komma in. Men dörrarna var stängda, kön stod still där den stod och ingen kom in. Så vi drog till mc donalds, såå underbart gott. Kajsa stötte på gamla bekanta, tror jag, och där satt vi sedan, med varsin hamburgare..Det var gott, godare, godast. Så blir det när man är hungrig. Nu är jag tröööttt. Jag ska sova en evighet, imorgon har jag tänkt att inte göra någonting. På kvällen bär det hem till Sandra för bakis-lördag. Det blir thai-mat, godis och en och annan film plus ett antal degiga tjejor. Vi gillar det.
OCh tjej, inga kommentarer på facebook nu, you know i löv you. Puss och godnatt.

fredag

Någon av mina grannar har tydligen fått för sig att ta fram den gamla trumpeten som ligger på vinden. För det låter för jävligt, för falskt, för högt.

Äntligen kan vi slänga ekonomiboken i sjön, fast då var det geografi. Och franska. Och svenska. Åh, jag orkar inte. Får gottgöra mig med att det är fredag.
Dags att sätta på musiken på högsta volym, tagga för kvällen. Kattis, du också!
Fast nu är jag stört hungrig, blev bara en baguette till lunch, så mamma, tryck gasen i botten så att luktgranen svänger. Eller nåt.. Har hört rykten om att det ska lagas kyckling till middag, kan inte bli mycket bättre än så.
Efter kycklingen bär det av hem till Kajsa med de andra snöggingarna. Kan inte gå fel, bara helrätt. För dem är kanoners, yes indeed. Efter kajsa drar vi till Götaplatsen och hoppas att vi hittar rätt.

Nu ska det provas kläder, håll tummarna för att mitt rum inte ser ut som ett bombnedslag efter det säger jag bara. Annars får ni ha en grym fredag, det tänker jag ha i alla fall. Skaka rumporna brudar!
...åh jävla trumpet

property university of pink

Jag har börjat strejka vintern. Har bestämt mig för att det är vår nu. Skinnjackan och sånt där åker på. Det var ju trots allt sol idag och stod man i vindstilla så var det varmt, nästan iallafall. Svenskalektion med en film jag inte hängde med på alls, jag föredrog heller att dreggla på bänken och bli kliad på ryggen, mycket bättre. Gympa med livräddning på MiniAnne, hela klassen såg ut som ett gäng hönor och Frasse var inte nöjda med oss, det var bara Ragna som fick stjärna i kanten. Åkte sedan och solade och nu är jag hemma. Med ekonomiböcken uppslagen, idag igen. Jag längtar nästan till imorrn för då kan jag slänga in den i skåpet, låsa och kasta bort nyckeln så att jag inte behöver se den på ett tag. Men. Då kommer det något nytt, ett nytt prov. Jag orkar inte, vi bangar.

Jag har huset för mig själv just nu, dock inte lika länge som pussy-sandra den fuskisen. Idag ska jag måla mina naglar, jag glömmer alltid det eller målar bara en hand. Kanske dags att måla hela skaran, alla de rara tio. Rosa får det bli.

Hela ligan verkar veta vad de ska ha på sig imorgon, utan jag. Yes, skitbra. Jag är inte fårvånad, det brukar vara så. Det kommer sluta med att hela mitt rum är fullt med klädbyten. Så är det alltid. Är inte det första jag provar bra, så blir inget bra. Crap. Eller så traskar jag runt och letar på stan imorgon, jag fick ju trots ingen tid hos frisören...

victoria's secret


my new BFF

Min hand har skrivkramp och jag äter ett äpple, hårt som tusan, så som det ska vara, inte såntdära mjukt - snuskigt äckligt. Under tiden kollar jag på bilder, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Haha.
Veckans jag-vet-inte, bra är det i alla fall, går till min bror. Han tyckte vi skulle bli bästa kompisar, jag gillar den killen.  my new BFF. yeah.

Jag har ont i ryggen, imorgon drar jag och annelie och solar och Frasse och hans Kattis-baby ska köra livräddning, på fredag funderar jag på att färga håret, på fredag ska det skålas, det ska dansas och vi ska ha så jäkla kul. Klart slut, bestämt, finito.

sexton och femtiofem

För det är onsdag och det är 30 dagar kvar tills jag fyller år. Jag vet inte om det kan bli så mycket bättre. Eller jo iochförsig, imorgon är det bara 29. Jag älskar att fylla år, jag är sprallig som ett barn hela dagen innan, kan inte sova, vaknar jättetidigt och lyssnar när dom tassar på tårna där ute. Och sedan sover jag räv, såklart...

Sovmorgon imorse. På något konstigt vänster tycker jag alltid att en timma är så mycket längre när man har sovmorgon än när man börjar tidigt. Därför behöver jag aldrig springa till bussen då, himla bra. Lunch med arbetsparet, Hannes och porris. Duka bord och vara blind på pedagogiskan och nejdå jag och Sandra gick inte alls in i väggen.

Nu är det ekonomi, men jag har bakat i alla fall, alltid något. Porris kan recept hon, det vill jag lova. Pussen


violet hill

Clearly I remember
From the windows they were watching
While we froze down below

When the future's architectured
By a carnival of idiots on show
You'd better lie low

If you love me
Won't you let me know?

++

Åh. Jag känner att jag har några super timmar framför mig. Ekonomiboken ligger uppslagen. Aja, har laddat upp med kesella vanilj och kiwi, coldplay till det och så några droppar vatten. Haha. Jag tror jag ska klara mig. Ikväll är det Desperate, jag har längtat, jag längtar. Bara några timmar till, fyllda med ekonomi kvar. Vi ska väl stå ut, ja vi gör väl det...

ett födelsedagsbarn






halo

Mor, älskade mor hade gjort pannkakor till mig när jag kom hem nästan sovandes från körkortsteorin. Likadant igen, jag skrattade mer än jag lärde mig. Men jag kan faktiskt inte hjälpa att vi har mystiska personer i vår grupp och att Filip sitter bredvid gör det ju inte lättare. Martin var en trevlig snubbe iallafall.

Äntligen blev det thai till lunch, som vi har längtat. Åkte efter skolan till mamma och fixade med mitt cv. Tog cirka två timmar innan det var helt klart och jag hade fyllt i alla uppgifterna och klickat på skicka. Kämpigt. Tur att det finns tekniska personer där när jag och mamma inte förstår oss på teknikens under. En annan Martin. Martin med randig tröja blev riddaren i rustningen och vår räddning. Sprang in på TopShop när jag var klar där jag sett en kavaj jag ville ha, så fin, så kanoners. Den fick följa med mig hem i en påse, fast jag hann inte prova, vet inte om jag ska byta storlek. Tror jag får köra röstning med mina vänner imorgon.              Vi röstade du förlorade.
Hann knappt komma hem innan jag drog iväg till teorin. Nu sitter jag här, funderar på om jag fortfarande är lika trött. Jag vet inte, tror det är ett tecken att ögonlocken ligger sådär på halva ögat och inte riktigt orkar dra sig hela vägen upp. Sovmorgon imorgon, kikar väl runt lite till innan jag hoppar ner i sängen. Godnatt, dröm sött.


hard rock café

Mätt och belåten. Körd hem av Alinne och sitter nu och ska försöka skriva ett cv. Svårt det dära, får väl leta runt på google eller nåt hur man gör. Ska själva hoppa in i bilen efter det, hämta upp mormor och köra henne hem.

Middagen på Hard Rock var kanoners, Jossan var snygg också 18, maten var himmelsk och sällskapet likaså. Ballong och fyrverkeriglass fick hon plus skönsång från hela restaurangen. Grattis igen älskling ♥

Imorgon ska jag försöka komma i tid till skolan, för jag vet att det kommer bli en rolig dag, i alla fall att titta på! Nina kommer till och med ringa med sin ljuva morgonröst och se till så att jag är uppe och påklädd. Får väl hoppas att jag är det, annars har jag grymt pokerface. Yeah sure.
Just det, cv var det va?

sweet eighteen

Klockan är runt två och här sitter jag och gör hål i mina byxor. Ska snart göra mig i ordning och bege mig mot stan. Det är Hard Rock Café som gäller. Jossan är 18, hon ska firas. Måste skynda mig, annars vet jag någon som missar bussen. Laaaaaater ♥


RSS 2.0