dimanche

Och så var det söndag igen. Alltid lika tråkigt för det betyder att det är måndag imorrn. Hade jag fått bestämma skulle de ha varit långledigt varje vecka, hade varit så mycket roligare då. Galen, va fan håller vi på med och ont i magen av skratt -Där har ni min helg.

Valborg var valborg och jag och mina nya skor trippade runt. Kortegen på en lerig kulle, oxfile på Viktoria, vidare på en proppad buss till Björn och sen vidare till Sticky där vi dansade tills vi inte orkade stå på benen mer.

Så var det igår då. Jag och Filip åkte och handlade på vårt eget vis med Christina Aguilera. Galen, va fan håller vi på med och ont i magen av skratt. Packade på oss revbensspjäll, bullar, jordgubbar, konstiga röror, bröd och sånt där. Åkte sen ut till tångudden och träffade på ett gott gäng, alla inlindade i minst tre filtar var. Så vi slängde ut filten på klipporna vid vattnet, la upp all mat som var för minst femtio personer och började gotta oss. Grillmaster gjorde upp en eld och jag skrattade så jag fick ont i magen. När varken filtarna eller elden värmde oss längre packade vi ihop oss och traskade hemåt. Jag och Filip lämnade av en och en, sprang hem och han knappt sätta på teven innan vi somnade i soffan. Till frukost bjöd vi oss själva på fattiga riddare täckta med kanel och socker. Galet gott. Nu har han åkt hem till sig och här sitter jag och är butter över att solen inte är framme. Så jag började leta bio istället, för det är så min kväll kommer se ut ikväll. Yes det är söndag igen, fortfarande helg. Måndagen kommer imorrn, det tar vi då..
Puss♥



Kommentarer
Postat av: Alinne

Åh fy vad mysigt!

2009-05-03 @ 16:38:19
URL: http://alinneandersson.blogg.se/
Postat av: lusen

ser himla mysigt ut!!!



och ni är super bra <3

2009-05-03 @ 17:45:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0